|
شناسایی خانوادهی کاکاییها یکی از پرچالشترین مباحث برای پرندهنگرها است و عدهای از پرندهنگرها به همین دلیل همواره در حال پرداختن به کاکاییها هستند و به نام دیوانگان کاکاییها (Larophile) شناخته میشوند. شباهت زیاد کاکاییها به همدیگر، تفاوت پوشش در سنین مختلف، وجود زیرگونههای متعدد با تفاوتهای ظاهری بعضا زیاد که باعث سردرگمی در تشخیص آنها به عنوان گونهای دیگر و همچنین احتمال درونآمیزی بین آنها برخی از مواردی است که شناسایی گونههای این خانواده را دشوار میسازد.
در این کارگاه تئوری و عملی (میدانی) که در دریاچه چیتگر برگزار خواهد شد با حضور جناب آقای دکتر حمید جباری که از متخصصان شناسایی کاکاییها و پرستودریاییها در کشورمان هستند، تلاش خواهیم کرد به شناسایی و تمایز کاکایی های دریاچه چیتگر بپردازیم و با تمرین در این کارگاه میدانی به مهارت نسبی دست یابیم تا حتی بالغین و نابالغین آن ها را از هم شناسایی کنیم. همچنین به مرور آموختههای تئوری این کارگاه می پردازیم.
کاکایی خزری - عکس از بشیر شریف نیا
بخش تئوری این کارگاه به صورت حضوری شامل یک جلسهی 3 ساعته به شرح ذیل برگزار می شود. نکته مهم اینکه بخش تئوری پیش نیاز کارگاه عملی بوده و شرکت کنندگان کارگاه عملی ملزم به شرکت در کلاس تئوری می باشند.
بخش عملی (میدانی) این کارگاه در دریاچه چیتگر به شرح ذیل برگزار می شود.
* حضور 10 دقیقه قبل از کارگاه ضروری می باشد.
کاکایی سرسیاه - عکس از امیر مدیری
9 درصد مالیات بر ارزش افزوده در هزینه اعمال شده است.
برای ثبت نام و هماهنگی با خانم پریسا شوکتی به شماره 09122600815 تماس بگیرید.
امکان دریافت گواهی حضور از طرف باشگاه به شرکتکنندگان با پرداخت مبلغ جداگانه (50،000 تومان) وجود دارد. ساعات حضور در جلسات بسته به میزان ساعت حضور شرکتکننده از کل زمان کارگاه قید خواهد شد.
کاکایی مدیترانه ای - عکس از بشیر شریف نیا
جلسه به صورت حضوری در موسسه ارسباران (بخش تئوری) و دریاچه چیتگر (بخش عملی) برگزار خواهد شد.
در صورتی که یکی از دورههای زیر را گذرانده باشید درک بهتری از موضوع خواهید داشت:
کاکایی ها در دریاچه چیتگر - عکس از علی حاجی آبادی
این کارگاه برای افراد زیر مناسب است: